Tänkvärt..

Tänk dig att det finns en bank som varje morgon sätter in 86 400 kronor på ditt konto. Det är inget fel. Insättningarna är lagliga och korrekt gjorda av en otroligt rik välgörare. Men banken överför inte pengarna till nästa dag. Varenda natt blir alla pengar som du inte använt den dagen borttagna från ditt konto. Vad skulle du göra i ett sådant tillfälle?

Självklart hade du använt alla pengarna den dagen de sattes in på ditt konto, dag efter dag. Och det roliga är att alla har ett sådant konto! Men det är inte pengar som sätts in på ditt konto eftersom namnet på kontot är TID.

Varje dag blir du utrustad med 86 400 sekunder. Varje natt försvinner all den tid du inte utnyttjat. Ingenting blir överfört till nästa dag och du kan aldrig använda något i förskott. Varenda dag startas ett nytt konto för dig. Varenda natt försvinner obrukad tid. Om du inte utnyttjar dagens insättning så är det enbart ditt fel. Det finns ingen väg tillbaka. Du kan inte övertrassera kontot imorgon! Du måste leva i nuet och förbruka dagens insättning. Investera tiden smart så att du får bästa möjliga avkastning i form av hälsa, lycka och framgång. Tiden går. Gör det bästa av dagen idag!

                                                                            image636

Torsdag 24 april

Veckan har varit full med aktiviter och kvartsamtal. Båda tjejerna är så himla duktiga, är så himla stolt över dom
Nadja klarar en massa saker i skolan som man inte ska klara av förns i 3:an, hon är trevlig mot både barn och vuxna osv. *skryt skryt*
Tror det extra kul att höra eftersom jag var precis tvärtom.

Efter Claudias kvartsamtal åkte vi till Tumba för att köpa några smågrejjer och sen basketträning med Nadja.
Tog en sväng förbi mamma på vägen hem, det var kul som vanligt =) Barnen älskar att vara där och leka med morbröderna och sen så är ju gammelmormor väldigt kul också (se video).

image628
Mamma lagade en jättegod tonfiskpasta

image629
Lillebror Alex

image630
Claudia, Nadja & jag

image631
Älsklingarna


image632
Lillebror Carlos

image633
Claudia & Carlos

image635
Nadja, Carlos & Claudia



En rolig video som vi spelade in på mormor när hon gör miner. Man måste se hela.

Hemma!

Kom hem i söndags men inte hunnit skriva något, eller rättare sagt jag har prioriterat lite andra saker.
Som tex igår låg jag med ett par vänner och solade nere vid vattnet i årstadal, fy fan vad underbart det var.
Idag är det också superfint väder.
Ska strax åka och hämta barnen, det ska bli underbart att få träffa mina tjejer har inte träffat dom på 10 dagar.
Hoppas vädret fortsätter så vi kan göra massa roliga saker.

Ha en bra dag!

Fint väder idag!

Det är bubblan här i Monte Carlo, en spelare ska ut men det är segt det har varit bubblan i 1 1/2 timme nu. Ingen press får vara inne i lokalen förns bubblan är spräckt. Så vi tog en välbehövlig 5 minuters paus i solen.
Mmmm love it!

image626
Jag

image627
Lina

Yes!

Gissa om jag blev glad när det var 30 min kvar av näst sista perioden och turneringsledningen sa att vi inte kommer att köra den sista perioden. Vi fick alltså sluta 1 1/2 timme tidigare. Det var precis vad jag behövde, är verkligen heeelt slut, idag har jag mest gått runt som en zombie känns det som.
Alla skulle ta en drink men jag orkar verkligen inte, ska lägga mig och mysa och kolla på desperate housewives på datorn och bara njuta av tystnaden och lugnet.
Livet suger en del nu, trött, deppig och saknar barnen.

Natti natt!

Gäsp gäsp!

Det är riktigt tungt att jobba just nu, om jag var slut igår så är det ingenting mot vad jag är idag. Sov 5 1/2 timme inatt eftersom jag inte kunde somna utan att kolla på ett avsnitt av desperate housewives. Så ja, jag får skylla mig själv.
Intervjun med Humberto gick bra, trots att Mad blåste mig. När hon frågade mig igår om jag kunde göra intervjun med honom så frågade jag om det var filmat, nej nej sa hon. Mmm eller hur, höll på att svimma när jag kom in i rummet och det visar sig att det visst skulle filmas.
Tydligen visste Mad det men ville väl inte avskräcka mig. Men men Humberto är ju så bra på att prata så det gick jättebra ändå.
Han är verkligen ingen pajas som folk verkar tror, mysfarbror han med =)
Nu är pausen snart slut här och jag ska återgå.
Följ vårat jobb på
HÄR

Monte Carlo

Det går långt mellan inläggen, I know!
Men iallafall, jag har hunnit vara i San Remo, sen hem i 6 dagar, jobbade lite grann och umgicks med mina underbara tjejer, fan vad jag saknar dom redan. Nu är jag I Monte Carlo och jobbar, flög hit igår med Nillan.
Idag har det varit fullt upp och jag är helt slut. Spelet slutade vid 02 sen gick jag & Lina och käkade lite roomservice på Louise rum, nu sitter jag här och skriver borde verkligen sova istället, ska upp kl 10 för att göra en intervju med Humberto Brenes, han pratar ju bara spanska så jag ska översätta, lite nervöst är det faktiskt men det går säkert bra.

Hotellet här är hur nice som helst dock har vi tråkigt väder men hoppas att det blir lite finare snart.

Här kommer lite bilder:

image614

image615
Claudia borstar storesyrrans tänder

image616
Nadja (i rött) på basketträning

image617
Vi försöker ta en bild på oss tillsammans

image618
Claudia agerar fotograf

image619
Utsikten från min balkong här i Monte Carlo

image620
Världens bästa Nillan

image621
Jag & Nillan

image622
Min säng på hotellet

image623
Badrummet

image624
Andra delen av badrummet

image625
Hungriga tjejer efter en tur på stan Emmy & Lina