Myror e VIDRIGA!!!

Usch och fy, har hela köket fullt med myror, så jävla äckliga. Fattar inte vart dom kommer ifrån, och när man har "sanerat" hela köket och dammsugit upp alla myror och tror  att dom e borta så e dom där igen efter bara några sekunder. Okej om det var 1 eller 2 men det är värsta myrkaravanen. Det KLIAR i hela mig, jag tål inte sånt här. GAAAHH!!!

Har ringt anticimex och dom ska skicka myrdosor, men det lär ju dröja, dom MÅSTE bort NUUU!!!

Nån som har nåt bra tips för att bli av med dom? Pliiiiis

Ute ur WSOP!

Brorsan e ute =(
Han fick nötfärgen med AK mot 2 par (9 7), degen åker in på turn och den andra killen synar med 2 par river en 9:a så han får kåk. Suuuurt

Ska ner en sväng och bada med kidsen nu.



Sitter på Sachas jobb...

Sacha skulle fixa med lite papper så jag sitter här och väntar, då kan jag ju lika gärna passa på att blogga lite =)
Pumpsen jag köpte igår var för små, provade ALLT för att komma i dom. talkade fötterna t.o.m men aj som fan det gick inte att gå i dom =(  Enligt hon i butiken så fanns dom inte i 37 någonstans dom var slut precis överallt och jag bara skulle ha dom, försökte gå i dom för att töja ut dom men nää vill inte lida så mkt pin för att vara fin ;)
Bara att lyfta luren och ringa till alla Mixage i stan, kan ju alltid chansa även om hon sa att dom var slut, weee dom fanns i 2 butiker så jag åkte till närmaste och bytte.
37 orna var för stora, men det skiter jag i, bara att lägga in en halvsula eller bomull vid tårna så vips e jag fin igen =)

Ska strax åka och deala på sviten, frågade Joanna om jag kan spela istället om det inte blir så många som ska lira för då behövs ju inte 5 dealers. Så jag hoppas att det räcker med 4 dealers, sugen på att lira =)
Ha en trevlig kväll allihop!

Kul dag..

Var inne i stan idag med Lisa och shoppade lite, köpte ett par jättefina svarta pumps, några fina toppar och lite annat smått och gott =)
Sen fick vi för oss att gå på bio, efter bion blev vi lite spelsugna och åkte till Carlos Place för lite livespel, det var rätt dött där och spelet skulle inte komma igång förns vid 01 tiden trodde dom, så vi körde 2 st slaskgrytor istället, jag vann den första och 2a i den andra dock bara 3 respektive 5 manna grytor men alltid nåt  hehe ;)
Synd att det inte blev nåt CG hade varit kul.

Undrar hur det går för brorsan i Vegas, hoppas verkligen han har klonket med sig.

Imorrn kommer svärmor och hämtar barnen, dom ska sova hos henne, kul, dom älskar verkligen att vara med farmor. Sacha ska spela turre på sviten och jag ska deala, fast jag e rätt sugen på att spela turren, men förhoppningsvis kan jag spela på söndag istället, känns som evigheter sen jag spelade live.

Trött som fan nu.
God natt!!

En hemma dag

Idag har vi bara varit hemma hela familjen, Sacha var bara ute en sväng och handla mat och till leksaksaffären med kidsen. Nadja fick ett  klockspel så hon ska lära sig klockan och Claudia fick en ny bok.

Jag hann med massor idag, storstädning, bytt lakan, tvättat 4 maskiner, plockat in tvätten från förra tvätten ( inte orkat förns nu)  m.m
Jobbade lite också fast jag inte borde på semestern men det blir ju så när man har jobbet hemma och vet att det finns massor med jobb som väntar efter semestern. Har fått in massor med fina kläder som ska in i butiken och folk börjar ju kolla efter höstkläder redan nu så det gäller att vara snabb =)

Har även hunnit med och fixa mina naglar så jäkla skönt, dom såg inte kloka ut.

Pokern har varit riktigt kall ikväll... usch... nya tag imorrn.
Vet inte om jag ska sova nu eller spela lite till..blir nog det senare alternativet, sova är ju tråkigt.

Åh jag ska käka glass också  = )

Så nära

Fan jag var så nära igen i 5K guaranteen. Åkte på 20:de plats med 66 vs AQo.
Satt på BB och knappen höjde, trodde han var ute efter min blind så jag ställer in i hopp om att han ska lägga sig men det gjorde han inte, och mitt lilla par såg riktigt bra ut ända till turn. =(
Fick €76 och den kostade €50 att vara med i.
Spelade 2st 20 manna sitngos också en bubbla och en andra plats.
Pluss för ikväll iallafall det e huvudsaken =)

Synd att jag inte fick dubbla mig med mina 6:or hade legat riktigt bra till då. €1500 i första pris hade varit kul ;)

Bror åker till Vegas Imorrn, hejja hejja, jag och Sacha har köpt procent i honom, och grannen med. Så om ca 10 dar kanske man e miljonär hihi.

Hejja Carlos! Ha en trevlig resa, puss!!!

Carola har plastikopererat sig!!!

http://www.existenz.se/klick.php?id=1751

LOL


Nästan färdigt

Snart är allt slit med markstenen och trappan  färdig så här ser det ut nu.
Synd att jag inte har några före och efter bilder, hade varit kul att ha, för det är STOOOR skillnad.


Vårt Hus


Trappan upp från parkeringen


När man kommit upp för trappan


Utanför ytterdörren, där har vi även lagt kullersten


Utanför ytterdörren


Bakom huset

Badat igen =)

Miriam & Isabella ringde imorse och frågade om vi ville med till Vinterviken, det var ju evigheter sen vi träffade dom så det ville vi juh =)
Har bara träffat dom 1 gång sedan vi flyttade för 2 år sen, tjejerna gick på samma dagis i 4 år och har alltid varit bästisar, så det blev kul för dom att träffas också.
Isabella följde med hem och ska sova över.
Guuud vad stora dom blivit....


Isabella & Nadja


Claudia


 Sen hjälpte Claudia till med maten =)


Claudia & Jag


Söt Claudia

Flatenbadet

Var och badade på flatenbadet idag med Barnen, Therese & Anna, mysigt. Vi köpte grillad kyckling, pot. sallad och baguette och mumsa till lunch.
Träffade Arshia och Krippa (gamla klasskamrater), det var kul och se dom efter så lång tid, dom berättade att dom också spelar poker, det e fan sjukt varannan person man träffar spelar ju nu för tiden.

Nadja hoppade från 3 och 5 meter idag, scary, men hon var helt orädd.

Orkar inte laga mat idag, Sacha hämtar Mc Donalds så skönt.

Här e lite bilder från idag, ska försöka lägga in lite bilder från Halmstad så fort jag orkar.


Sötnosar


Nadja ska hoppa från 3:an


Nadja i luften från 5:an


Anna, Therese & Claudia

Min Lilla docka..

Var på Bvc idag för 3 års kontroll och Claudia väger 12,4 kg och är 93 cm lång/kort, hon låg 1 1/2 kurva under på vikten och 1 kurva under på längden min lilla tjej, fast den där kurvan är iofs för skandinaviska barn som barnmorskan sa och det e ju inte Claudia så inget att oroa sig för, sen har hon ju inte världens största mamma & pappa heller =)

Barnmorskan tyckte även att det syntes väldigt väl att  hon går inått med fötterna speciellt höger fot men att det oftas försvinner och vi avvaktar tills hon e 4 år.
Dom skjuter på det hela tiden, när hon var två så sa dom att om det ff är så när hon e 3 så måste vi kolla upp det igen. Så man får väl lita på det, bara man inte kommer när hon e 4 så säger dom hoppsan det e försent nu ni skulle kommit när hon var 3 år.
Det löser sig säkert  =)

Trött!!!

Jag som trodde jag skulle vara utvilad när jag kom hem från halmstad, är fan helt slut, blev för mkt festande e ju inte van, jag som aldrig dricker, drack 3 dagar i sträck.

Idag har jag och barnen varit på stranden med min bror. Sacha har semester, men det märks knappt, han jobbar på tomten HELA dagarna, nu har han fullt upp med att lägga marksten och trappor, ska bli så skönt när det blir färdigt, fast då blir det altan, det tar fan aldrig slut, men fint blir det iallafall. =)

Rätt kallt i mina MTT:s och Sitngos ikväll, men plussat på CG så ligger iallafall pluss för ikväll.

Imorrn ska vi på 3 års kontroll med Claudia, ska även höra om hennes ben, hon går jättemkt inått med fötterna.

Nya H&M och La Redoute katalogerna har kommit ska lägga mig och mysa och kryssa =)

Sov så gott!!


Hemma!!!

Så skönt att vara hemma igen, har haft jättekul, men saknat mina älsklingar, tänkte lägga in lite bilder och berätta mer imorrn, trött nu.

Spelade en €50 turnering med 143 spelare och kom 3a fick €647 =)  En 5K Guarantee

Hade otur i sista handen, blindarna var på 2500/5000 jag hade 82 tusen, knappen och lilla blind limpar och jag ställer in  med AQo och får blixtsyn av A3o och han träffar en 3a, tråkigt.

That`s poker =)

God natt!!!


Bra dag...

Plussat i alla spela idag, Itm ( In the money) i alla mina sintgos, spelat 4 st , 1 vinst, 2 st andra platser och en tredje plats.
Spelade en 30 vips multi också 417 pers med och jag vann den =)
Vann en likadan förra veckan med 2000 spelare.
Nu e jag nöjd för kvällen/ natten.

Hajjar inte att jag sitter här så här dags när jag ska upp tidigt imorrn och åka till Halmstad, suck kommer va helt slut imorrn, hoppas Anna är körsugen.

Blir nog inget bloggande förns vi kommer hem på måndag.

Ha det bra så länge!

God natt!

Vet ni, vet ni???

Jag måste kuta till affärn så fort vi ätit,  tidningen Hennes har kommit ut där jag och resten av Team Heyhoneys är med i... fy fan vad spännande kan inte vänta.


Inge bad ...

blev det idag, vädret var inte så kul på förmiddan men det blev ju fint sen.
Lina, jag och barnen åkte istället till Mc och käkade lunch och sedan till kristallparken, jättetrevligt.
Claudia lärde sig att gunga själv idag =)
Fick tyvärr inga bilder men om ni vill se så finns det i Linas blogg: unixangel.blogg.se

Tung natt...

Har sovit så jävla dåligt inatt, av nån konstig anledning så vaknade Claudia redan kl 06, hon som brukar sova lääänge, när hon vaknade hade jag sovit 2 timmar eftersom jag var uppe till 04, väntade på ett samtal från lillebrorsan som satt sig i riktig trubbel, men han ringde aldrig, så nu har jag ingen aning om vart han håller hus eller hur han mår och hans mobil e avstängd, suck.
Inte nog med det så blev jag utköpt hela jävla natten också.

Blir nog inge bad med Lina inget badväder idag, men vi hittar säkert på nåt annat.
Skönt, pallar inte bada idag.

Weeeee snart är det dags och åka till Halmstad.

Lång dag...

Idag har vi varit lite överallt,  Ikea och shoppat en massa till barnens rum, och lite annat smått och gott i skärholmen.
Sacha har semester nu, så jävla skönt.

Håller jag på och tvättar och förbereder lite inför packningen imorgon för på onsdag bär det av till Halmstad, jag ska åka alldeles själv med Anna, vi ska tälta =) ska bli ruggigt skönt och bara får tänka på sig själv några dagar, ingen som drar i en på mornarna, ingen städning, inte laga mat osv.  Fast jag kommer sakna mina älsklingar nåt enormt =( Men kommer säkerligen tillbaka som e glad, utvilad och pigg mamma så det är det ju värt.

Brorsan åker till Vegas nästa vecka och spelar WSOP (Vm i poker), får hålla tummarna stenhårt, skulle inte vara dumt om han fick vinna lite,  det är ca 10 milj dollar i första pris, men det är minst 8 tusen spelare så det blir ju inte lätt. HEJJA HEJJA Carlos !!!!

Nu ska jag spela lite... Men blir nog bara en gryta, ska upp tidigt imorrn och åka till eriksdalsbadet med barnen, Lina , Casper & Neo, ska bli riktigt kul och träffa dom.

Badat...

har vi gjort idag, eller ja, jag solade bara, badkruka som man är.

Det blev inget med hefo, så jag sitter hemma istället, jag och Sacha ska titta på Saw 2 och käka räkor  mmm...
Får se om man orkar med lite spel efteråt.



Nybadad Nadja med bikinin bakåfram



Sacha & Nadja



Cool Nadja



Me



Kristian (Sachas kusin)



Vår lilla strand 200 m från vårt hus

Lista..

Minst viktigast i en outfit: Oj vad svårt, allt e viktigt.
Det viktigaste: Nederdelen dvs, byxa, kjol elelr vad man nu har
Sko/klädstorlek har du: Strl. 36 i skor och XXS/XS/S , 32/34 i kläder.
Kurvig eller rak: Rak
Kort eller långt hår: Långt
Brunt eller blondt hår: Brunt.
Korta eller långa naglar: Långa
Extensions eller utan: Utan
Äkta eller fejk: Det mesta äkta men inget emot fejk, skulle gärna köpa mig ett par bröst ;)
Designer eller kedja: Spelar ingen roll, är det snyggt så tar jag det
Päls eller inte: Inte
Flats or heels: Heels
Öl, vin eller drink: Inget helst, annars drink
OC alá Bilson-style eller SATC alá Carrie-style:
  Carrie
Vem är din förebild utseendemässigt: Kan rabbla upp många snyggingar, men Angelina Jolie är sjukt snygg tycker jag
Förebild stilmässigt: Svårt finns många...


Bara 1 barn...

Pratade precis med svärmor, och hon hade inte en tanke på att komma och lämna tillbaka min lilla docka, dom skulle iväg och bada, så jag och Nadja får en dag på stranden själva.

Men först måste jag dammsuga och moppa golvet, fan vad tråkigt.

Fick sms av Hefo som ville hitta på nåt ikväll, så det blir en drink eller något ute, eller ja drink för henne, jag måste ju köra som vanligt, enda nackdelen med att bo som man gör, fast ioförsig så gillar jag inte att dricka, men det blir nog trevligt iallafall, alkofritt e oxå gott  ;)

Finbesök...

fick vi inatt, precis när jag skulle gå och lägga mig stod denna sötnos och åt på våra blomor. Bor man i skogen så gör man...



Tilt!!!

Var på nya klubben och spelade, byggde upp min stack från 1500 till ca 4000 kr så det gick rätt bra tills jag får AA, vi spelar 10/20 blinds, utg höjjer till 200 kr jag reraisar till 600 kr alla lägger sig och han synar, flopp K57 regnbåge, jag betar ut 1200 kr och han tänker länge och ställer in för hela min stack ungefär, hade det varit en annan spelare hade jag kunnat lägga mig, men hans snack gjorde att jag satte honom på en dålig K, mycket riktigt, han hade KJ, jag blir jätteglad över att se hans hand tills en J kommer på turn, SUCK!!!!!
Där torskade man en pott på 8K, så jävla surt.
Men hur fan kan han syna 600 kr preflop med KJ och sen floppen 1200 kr när han sätter mig på AA, det värsta är att han säger att han visste att jag hade AA, MEN VAD FAN LÄGG DIG DÅ!!!!!!!!!!!!!



En till...

(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
(x) rymt hemifrån
(x) haft/har känslor för någon som inte kännt samma sak
( ) gått på en blinddejt
( ) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
(x) sett någon död
( ) varit bakfull
( ) sett en del av dig själv brinna
(x) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) försökt räkna stjärnorna
(x) gjort en snöängel
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
( ) provat på bungyjump eller fallskärmsdykning
( ) åkt släde
(x) fuskat när du spelat spel
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
(x) varit med i en jordbävning
( ) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt dig utstött
( ) dansat i månljus
(x) hatat ditt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
(x) varit vilse
(x) simmat i havet
(x) känt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
(x) sjungit karaoke
(x) busringt
( ) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) sjungit i duschen
(x) drömt att du gift dig med någon
( ) limmat fast din hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
(x) suttit på ett tak
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
( ) inte duschat på en vecka
(x) klättrat i träd
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
( ) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du till slut började skratta
(x) fuskat på ett prov
(x) glömt någons namn
( ) hånglat med någon av samma kön
(x) varit i knytnävsslagsmål
( ) haft sex på offentlig plats

En Lista!

GILLAR DU ATT
Ge kramar:
mmmm...
ge massage: Nej usch, men ge mig gärna ;)
gå promenader i regnet: Inte direkt

ÖVRIGT
vad gjorde du förra sommaren: Var hemma hela semestern, la gräsmatta på tomten
svär du för mycket: Alldeles för mkt
när duschade du senast: I morse
vilken färg är det på dina byxor just nu: Blå
vilken färg är dina underkläder: Leopard mönstrade var det visst
vilken låt lyssnar du på just nu: Eamons, How Could You
vad var det sista du sa: Jag kommer så fort pappa kommer hem
vad är brevid dig just nu: En kudde
vad var det sista du åt: En Sandwich (Glass)
vem vill du spendera resten av ditt liv med: Sacha och barnen
har du en lavalampa: nope
hur är vädret just nu: Molnigt
vad gjorde du igår natt: Bloggade och sov
vem pratade du sist med på telefon: Sacha
vad gör dig glad: Familjen, Kompisar, Poker ( för det mesta), Shopping, Pengar
vart skulle vilja du åka: Las Vegas
för att shoppa: Spanien inte för det är billigt, men schyssta kläder, eller Italien
för att festa: Barcelona
för att ha sommar: Thailand
vill du ha barn: Har redan 2, det får nog räcka
vad ska dom heta: Nadja & Claudia

Skojsigt, har flera jag tänker svara på så fort jag har tid.
Hittat dom i Felicias Blogg

How Could You...

I never thought that I'd do something like that,
when I saw you two it hit me like a heart attack, Oh No!
How could you let somebody in through our door?,
How could you bring him home?
I never thought I'd loose my temper like that,
Now its some fucked up situation, he ain't coming back! Oh No!
How could you please another man on our floor?
How could you bring him home?

Eamon går på repeat i min mp3 just nu, så jävla bra =)

Sooova!!

Spelade bara en 20 manna sitngo ikväll, orkar inte spela mer nu, blev sent igår natt på klubben är helt slut.
Vann sitngon iallafall =)

Nu måste jag sova, imorgon bitti bär det av till svärmor, Claudia ska sova där, Nadja behöver lite ensamtid med oss, och sina kompisar, lillesyrran e på henne hela tiden så hon får inte en lugn stund stackarn.

Måste köpa present till grannpojken som fyller år också, vi ska dit på barn/vuxenkalas imorrn.

God natt! Kram // Noelia

Utdragen!

Fick kontakt via msn med en jättegullig tjej (Lina) som var med i Motala förra helgen när vi var där och spelade, hon spelade inte utan gick mest runt och minglade och tog bilder. Hon fick tag i en rolig bild på mig när jag blev utköpt, lol.

Så så här glad ser jag ut när jag torskar med AK vs 83 all in preflop. 



Äntligen!

Fick en Sony walkman mp3 spelare av Sacha när jag fyllde år för  6 månader sedan och jag har inte riktigt orkat engagera mig i manualen + att mjukvaran till den kräver mkt minne och hela datorn crashar så fort jag öppnar connect player. Men NU efter att den legat i lådan alldeles för länge så fick jag igång allt och det var verkligen värt mödan, ännu en grej att lägga ner tid på, som om det inte vore nog.
Fick igentligen en Ipod Nano men Sacha bytte den för att jag tyckte att alla hade den och så tyckte att sonyn var mkt snyggare. Det ångrar jag nu faktiskt.


Så här ser den ut.


Fina blommor...

Barnen kom in med varsin liten buket som dom plockat, en gul och en vit, så goa tjejer jag har =)



Hittade Plusset....

Var och spela lite live på en ny klubb i stockholm igår.. gick riktigt bra i början fick AA 2 ggr på de första 4 händerna, första gången dubblade jag mitt inköp mot K5 som floppat 2 par och jag fick A på turn, phew.
Sen var det rätt kallt ett tag, men det kom några rusher då och då.
Hade kunnat gå betydligt mkt bättre än vad det gjorde, men blev utbluffad 3 ggr i stora potter.
Har nog aldrig varit med om ett så loose bord förut, helt sjukt var det.
Spelade 4 timmar, växlade in 1500 kr och växlade ut 5000 kr så 3500 kr pluss, helt ok.

Vilken härlig morgon..

Barnen sov länge idag, hade satt på Nadjas väckarklocka på 08:45 för hon ville så gärna se sommarlovsmorgon på tv men inte vakna hon av den- Sådan mor sådan dotter =)
Själv vaknade jag av skrikande studsande barn, och är lite förvånad över att ingen av barnen väckt mig, går och kollar till lilltjejen och hon sover så sött, lilla sjusovaren.

Känns inte som någon baddag idag, barnen är ute och leker och jag passar nog på att jobba lite.


Hoppande barn


Nyvaken Claudia


Vällingmys


Frukostdags


SUCK...

Jag som hade skrivit ett långt inlägg om dagen/kvällen råkade radera allt och nu vägrar jag skriva om det.

Tar det kort och gott, pokern har gått bra ikväll ;)

Sov så gott!

Det här verkar ju kul...

Måste prova på detta med blogg... verkar kul.
Fast jag vet att jag kommer vara dålig på att uppdatera men ska verkligen göra mitt bästa =)