Wohooo SOL :)

Det blir ju liksom lite roligare när solen skiner och man kan hitta på massa saker utomhus.
Idag har vi åkt båt och tittat på Volvo Ocean Race sen fick Nadja åka badring, det tyckte hon var kul :)
På kvällen gick vi (barnen cyklade) över till Lina för lite käk och fika, tack Lina!  Mått skitdåligt igår och idag så det kom ganska passande att bli lite omhändertagen av Lina idag.

Här är bilder från sista dagarna.


Picknick i Kristallparken igår. Vi var 7 mammor och 10 barn




Claudias första cykeltur med nya cykeln


Nadja


I källaren när vi hämtade cyklarna


Claudia i båten med plåster på näsan hon hade ett "låtsassår"


Volvo Ocean Race


Massor med båtar men det syns inte så bra på bilden


Nadja åker badring


Nadjas skolavslutning

Idag var det skolavslutning. Först samlades alla i klassen där barnen läste upp sina sommardikter sedan fikade vi och det delades ut presenter till alla barn och fröken.
Sedan ut på skolgården för lite uppträdanden.


Nadja & Natta läser sina sommardikter


Hejdå fröken


Nadja och hennes bästa kompisar


Sång

Claudias barnkalas

Här är bilder från Claudia barnkalas som vi hade på lekslottet. Denna gång valde hon fängelsehålan och inte skattkammaren eller festsalen :)
Det kom 12 kompisar.


Presentöppning


Så här kul kan man ha


Och så här rädd kan man bli i fängelsehålan


Claudia & Felix, dom har varit "kära" i flera år nu


Glassdax

Claudia 6 år!

Idag har vi firat Claudia som fyller 6 år! Tiden går så fort, alldeles för fort, mina små bebisar blir så stora så fort.
Väckte Claudia imorse med frukost på sängen i vanlig ordning. Hon var lite förvirrad eftersom vi sagt att hon skulle fylla år på lördagen, storasyster ville överraska henne idag så därför lurades vi lite.
På morgonen fick hon en cykel och en hjälm, sen fick hon lite leksaker, kläder, ett nytt bäddset, en stickad kofta av storasyster och lite annat smått och gott. Hon verkar nöjd med sin födelsedag :)
När jag hämtat tjejerna från dagis och skola åkte vi till Heron City för att träffa upp pappa så han fick fira Claudia också och ge henne lite presenter. Sen käkade vi på Pizza Hut. Tänkte göra en favvis i repris och åka till Hardrock men där var det fullt idag.
Nu ligger min 6-åring här brevid mig och kollar på film (somnade i bilen och är hur pigg som helst nu), storasyster däremot slocknade för länge sedan.

Idag hade jag också skolavslutning, weeee! Ett år har gått så fort och nu är det bara ett år kvar. Ska verkligen ha ett skönt sommarlov i 11 veckor, förhoppningsvis kommer värmen också snart.
Åh vad jag ska ägna en massa tid till att umgås med mina underbara barn och vänner, ingen stress, avkoppling, sol och bad, massa god mat osv. Solen komsi komsi!

Picture time:


På grönan i söndags


Galna Nadja gick in i spökhuset efter att ha försökt övertalat pappa en bra stund om att följa med in.


Lilla spöket Claudia


Presentöppning


Födelsedagsfrukost




Claudia smaskar kycklingvingar