Underbart!!

Jag har världens underbaraste ungar =) Dom e så otroligt fina , snälla, omtänksamma, väluppfostrade m.m
Detta upprepar sig flera ggr per dag:

Claudia: Mammaa??
Mamma: mmmm?
Claudia: Jag älskar dig så hääääär mkt mamma. Och så sträcker hon ut armarna så långt hon kan
Så himla underbar tjej.
Detta säger hon mååånga ggr om dan och precis överallt, i kassan på biblioteket idag så smällte kassörsan, och vem gör inte det =)

Var bara tvungen och dela med mig, hihi



Nadja på väg till skolan


Jag & Claudia ( Usch vad blek & ful man e då)


Claudia visar att hon lärt sig blinka med ett öga

NU har den kommit...

http://expressen.se/index.jsp?a=698557

Haha " Vi ska krossa dem"

Expressen

Emma Boethius från Expressen ringde precis och hade en liten intervju med mig ang lagpokern.
Hon skulle lägga in den på expressens pokersida innan lördag. Spännande!!!

Klart jag fastnar...

http://idol.blocket.se

I REALLY like FL

Har plussat varje session jag spelat sen jag började lira FL för ett par dagar sedan, men håller mig fortfarande till 1/2, ska helt klart fortsätta lira FL och fortsätter det i den här takten är det dags att ta ett lite kliv och testa om det funkar lika bra på 2/4.

I wish I was a punk rocker

Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late and to a world that doesn´t care
Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair...

Har ni hört den? Så jävla skön.

Kiki och barnen.

Kiki och barnen leker, vet inte riktigt vad men kul hade dom och kiki såg rätt rolig ut.





Kul som fan.

Hade mkt trevligt igår med tjejerna. Efter vi käkat, gick vi vidare till DeBaser dit Stella ville, jag har aldrig varit där så jag bara hängde med, Susanna och Lillan (Therese) ville inte dit men vi hamnade där iallafall, vi var där i ungefär 3 min, sen fick Susanna grym tandvärk och vi bestämde oss för att dra till Susanna, och lira lite eller kolla på film, Micke, Jonas & Jajje satt där och kollade på nån film redan. Susanna deckade direkt.
Sen drog vi till Mc och sen vidare till Micke och Lillan där jag skulle sova eftersom jag inte kunde köra hem.
Vi kollade på Friends till kl 05:30 och jag kollade även när micke gulade en efter en på nätpoker, han spelade CG HU och var faktiskt riktigt duktig, visste ju att han kunde lira men inte att han var så duktig , coolt.
Somnade på soffan och vaknade av att Lillan väckte mig och tyckte vi skulle lägga oss i sängen, hon hade också slocknat på soffan. Vilken jävla ångest när lillan väcker mig igen kl 14:30 och man inser att halva dagen gått, sov som en stock måste varit Hästens sängen vi sov i ;)
Micke köpte Kebab till oss som vi åt till frukost, fräscht, hihi. Sen fortsatte vi slappa framför Friends och vid 17:30 drog jag hem.
Tack för en trevlig kväll tjejer! Kram


Stella


Susanna & Stella


Stella, Anna & Lillan


Sexy Babe! Jag var tvungen Susanna


Lillan


Fr. Vänster Susanna, Stella, Anna, Jag & Lillan


Jag

FL något för mig?

Jag börja gilla FL ( Fixed Limit) mer och mer, ska prova och spelade det ett tag nu och se. Mkt mer utdragningar fast det svider inte lika mkt när det är FL och jag spelar bara 1/2 d just nu. Mjukstartar lite eftersom jag inte är sådär jättebra på det, måste plugga på massor, hihi.
Får anlita Cici som coach hon verkar grym på FL ;)

Jag vet, jag vet...

..att jag e rutten på att uppdatera bloggen ( hört/läst lite pip om det), men va fan jag har tyvärr inte all tid i världen.
Idag har hela dagen gått åt jobb, handla mat, städa och laga mat typ. Kribba och Sue (Kribba är Sachas barndomsvän och Sue hans fru)  var här på besök från Danmark vi käkade middag och hade mkt trevligt. Kribba & Sue ska snart flytta tillbaka till Sverige ska bli nice, får vi träffa dom lite mer.
Vi har världens snällaste barn märktes knappt att dom var hemma.
Lirar lite nu, åkte precis ur en sitngo med AA mot JJ som drog stegen, vi raisar sönder varann preflop och jag ställer till slut och får syn, vad fan ska jag ha liksom??? Blir så jävla trött på den här skiten.
Imorrn ska jag shooooppa med svärmor och sen party hos Anna ska bli kul och träffa tjejgänget igen.
Ska fortsätta lira en stund till och hoppas det vänder.

Double shoot out...

på sviten spelade jag idag, det blev bara 3 bord med 7 spelare på varje bord och 2 från varje bord gick vidare till finalbord.
Började riktigt illa när jag fick triss i kungar med KT mot KJ där jag torskade  halva stacken. Dubblar mig ett par händer efter, jag limpar med A8s och hoppas på en bra flop så jag kan dubbla mig, vi var 6 st kvar på bordet, blinds på 75/150, 2800 i min stack och 4 st är med i handen, flop kommer AA6, jag betar ut och får med mig en kille, turn 5, jag betar ut och får syn, nu börjar jag tro att jag har grymma kicker problem men rivern är ett A och jag får fyrtal, ställer in och får syn LOL. Han hade tydligen ett par på handen och trodde jag bluffade, fick honom precis dit jag ville ;)  När vi är 3 st kvar leder jag, shortstacken ställer in från sb och jag har 88 på bb och synar han har T7 , jag floppar en 8:a men han får stegen, suuuck. Dubblar sedan samma kille igen när floppen kommer 772  jag har 78 och han har A7, riggat när vi bara är 3 spelare kvar. Blir shortstack själv sen och ställer in med JJ klart killen hittar AA då, buhu.

Nu är det sovdags, Nadja har skoljoggen imorrn så jag ska upp tidigt och laga matsäck till henne, ska bara se scare tactics först.
Natti!!

Jobbar & Jobbar...

som alla andra I guess. Har fått massor gjort idag, så skönt. Allt har övergått till det vanliga igen efter sjukdagar och löss, fick sanera hela huset i måndags, men alltså om det är löss Claudia haft så är det faktiskt inte så äckligt som jag trodde. Piece of cake juh!
Var med Nadja på fotbollsträning idag och fick med lite söta bilder på dockan. Hon har gått 4 ggr nu och det är sista gången nästa onsdag, vi får se om hon fortsätter hon e nog inte så jättesugen på att fortsätta.






KLONK!!!

Ja jag säger bara KLONK!!!!    Resten kan ni gissa ;)
 God natt!!

Äntligen hemma.

Hade riktigt trevligt igår hos Sussi & Goran, dom hade lagat jättegod pizza a la Jamie Oliver =)  Barnen hade kul också och believe it or not jag glömde kameran IGEN, buhu.
Svärmor bor i närheten så vi sov över hos henne och idag åkte vi vidare till Moni & Jonas för lite födelsedags fika, Moni ( Sachas syster) fyller 28 idag.
Sen bar det hem för att hämta röstkorten och sen till Vallokalen och rösta.
Nu är vi äntligen hemma och jag gråter över mina korta naglar, klippte av ca 1 cm idag, det svider i hjärtat men är jävligt skönt, snart e dom lika långa igen, fast dom är iofs långa fortfarande i andras ögon men jag e så van att ha extremt långa så det känns som att jag inte har några kvar. Var bra nära att klippa av dom helt och hållet skulle vara så skönt ett tag, men har haft långa naglar i över 7 år nu och klarar mig inte utan dom.
Grindar lite och kolla valvakan samtidigt  HEJJA Alliansen!!!

Kul kväll.

Igår var jag på sviten och lirade, sjukt kall turnering, mina bästa händer var 44, AK och 77 den sista åkte jag med när jag ställde in och fick syn av JQ , JJ på floppen och jag e ute. 90 spelare med åkte på runt 30:onde nånting ungefär som förra gången.
Åkte sedan till Jonas och Susanna, dom satt ett gäng där och festade lite och spelade, rätt kul att spela med dom när det är mer på skoj. Lillan och Vesna låg och sov på soffan när jag kom så det va Stella, Susanna, Igor, Micke, Jonas och jag som satt och lirade, fast Jonas joinade Vesna och Lillan ganska snart =)
Alla fick växla in 100 kr och vi spelade 1/2 kr så det var minst sagt slaskigt men jävligt kul. Måste göras om.
Jag glömde ta fram kameran tyvärr, inte likt mig hehe så inga bilder =(
Kom hem rätt sent, så jag e lite småtrött.

Vi ska iväg  till Goran & Sussi på middag ikväll, länge sen vi träffade dom, dom har 2 söner i ungefär samma ålder som våra tjejer och dom brukar leka rätt bra.
Ska inte glömma att dra fram kameran den här gången, fast det händer iofs nästan aldrig när kidsen e närvarande =)

Ha en trevlig kväll!

Paniiiiik!!!

Var på möte med Heypoker idag och det ringde i  telefonen, var tvungen att svara eftersom det var från dagis.
Då är det Claudias fröken Bettan som säger att hon tycker att jag ska åka förbi apoteket och sen hämta Claudia för hon har fått LÖSS!!!! Gaaah vad vidrigt, jag vill inte hem!!!!
Sacha skulle till läkaren med Claudia idag för att kolla hennes ben så han hämtade henne.
Åker förbi och köper lusmedel och 3 st luskammar, och kommer hem och Sacha säger att han inte kan hitta några löss, vi kammar igenom hennes hår flera ggr med luskammen men hittar verkligen inget, vill ju inte behandla henne om hon inte har det och det ska man inte heller. Så vi avvaktar och kollar om vi hittar något imorgon. HOPPAS INTE!!!
Kliar i hela jävla kroppen nu.

Ang Claudias ben så sa denna läkare precis samma sak som den förra, det där går över, jaja har dom sagt ett tag nu, stackarn snubblar ju på sina egna ben och på dagis sätter dom på henne skorna på fel fot för att det ska vara lättare för henne att gå. Skulle vara bra med en remiss till en ortoped, hoppas vi kan få det snart.

Mötet med heypoker var rätt bra, vi kom fram till en del bra grejjer, framtiden ser ljus ut =)
Ska lira lite nu, Hörs!




Gick ju fin fint =)

Dom hade jättekul och inget tjafs. Det blev inte som jag trodde att Claudia skulle bestämma allt. Skönt.


Claudia & Livia


Kram


Sofia & Nadja




Lite bättre idag =)

Men inte mkt tyvärr =(
Ska åka och hämta kidsen nu, tjejerna ska ha varsin kompis här så det blir fullt ös.
Claudia ska ha sin kompis här för första gången, ska bli mkt spännade och se hur hon beter sig =)
Dom är tydligen lite som hund & katt på dagis, Livia är den som bestämmer och Claudia bara gör som hon säger. Blir säkert andra bullar när Claudia är på hemmaplan, hoppas hon e snäll bara, fast det e hon ju alltid lilla dockan.


Bönor.

Glömde ju och berätta, vi fick en stooor kastrull full med Jugge bönor som svärmor lagat, grymt gott, och jävligt skönt att slippa laga mat när man e sjuk.
Tack svärmor!!!
Imorrn vill vi ha fyllda paprikor, hihi ;)

Åh så sjuk man kan vara =(

Usch, jag har åkt på en  hemsk förkylning, så synd om mig ;)
Jag hade massor att göra som vanligt på måndagar, så ingen vila här inte. =(
Hann med en rebuy turnering på dan kom 4:a i den, fast det var bara 41 pers med men ändå.=)

Blir lite lir nu och sen Brokeback Mountain.

Dumma kamera...

blir inga bra bilder och dumma intruktionsbok som inte står på varken Eng eller Sve.
Och jag e så dålig på kameror så jag har ingen aning på vilka inställningar jag ska ha, finns ju en miljard att välja emellan.
Gnäll gnäll gnäll.

Walk The Line var asbra btw.

Mmmm...Tapas.

Har käkat tapas till middag mums, Sacha e grym på tapas.
Hyrde 3 filmer i  dag vi ska försöka hinna se en per kväll, det blev Brokeback Mountain, Walk The Line och Munchen, de tvår första har jag velat se skit länge men det har inte blivit av.
Så nu är det movietajm. Sen blir det säkert lite lir =)


Lekslottet.

Barnen tyckte det var jättekul, Nadja fick ta med sig sin kompis Fanny också.
Dom vet hur man drar av småbarnsföräldrar pengar, det är en sak som är säker, 500 spänn för 2 timmars lek samt en liten lunch. Men kul var det =)








Claudia tyckte det mesta var jätteläskigt men mjuknade upp sen.


nadja och fanny gungade på en appa eller en gorila och vi hade jätä kul (Nadja skriver själv)


Pannkaksdags


nadja och fanny och claudia åkte ruselkana och mamma tog kort (Nadja skriver själv)


Den här stenen tyckte tjejerna var fin, ett litet hjärta bland alla våra kullerstenar

Blubb blubb blubb...

Klart jag bubblar vad annars AQ vs JJ 16:de plats 15 betalade, buhuhu.
Natti!

Blev ingen utgång =(

Slutade spela på sviten kl 23 och orkade inte gå ut sen, åkte på 33:e-38:e platsen kollade inte så noga, var 92 spelare med. Gick bra i början men jävligt  kallt sen. Torskade en stor pott med ATs på AKT flopp mot AK svårt att komma ifrån den handen, får skylla mig själv som spelar AT =(. Några händer efter sprang jag in i QQ med 95 när jag ställde från lilla blind, bb hittade QQ. Men ante och höga blinds var tvungen, tråkigt att han hittade en hand bara.
Var och käkade på Helenes krog på hantverkargatan jävlar vad schysst käk dom har.
Just nu sitter jag och lirar en 5 K Guarantee 34 kvar ligger 24a Klonka klonka!!!
Sorry Anna att jag inte följde med ut, men jag looovar nästa gång blir det en helkväll.
Imorrn ska vi till lekslottet med barnen, måste sova snart så man orkar  =)



Dåligt...

uppdaterat, I know! Men har inte haft nåt kul och berätta, mest jobb denna vecka.
Ska träffa upp Anna och käka middag och sen sviten ikväll.
Förhoppningsvis blir det sent på sviten = då kommer jag långt. Om jag åker tidigt går jag nog ut en stund med Lisa eller Anna eller båda två =)
Ha en trevlig kväll!!



Måste ha!!

Fan vad snygg den här färgen är, och med guldkrona. vill haaaa, ska haaa!!




Den där kryssningen...

tog hårt på mig, är ff helt slut. Har haft massa jobb idag och imorrn blir det ännu värre.
Idag var Claudia (3 år) hos en kompis alldeles själv för första gången. Livias mamma hämtade båda tjejerna och så fick dom leka 2 timmar hos Livia, Claudia tyckte det var jättekul. Gah kändes skumt min lilla bebis juh börjar bli stor tjej, eller nja inte riktigt än.
Nästa tisdag ska Livia följa med oss hem.

Usch fick skämmas i affären igår med Claudia, vi var på väg ut och i dörröppningen möter vi en ganska kraftig man och Claudia säger: Titta mamma han e så tjock, varpå mannen vänder sig om och jag höll på att skämmas ihjäl.
Gah kids alltså mkt ska man få höra, men hon förstod nog att man inte säger så, så hon lär ju inte göra om det.

Nu ska jag sova så jäkla gott.
Natti!

Poker inlägg. Hoppa över ni som inte är intresserade =)

Ganska nyligen hemkommen från kryssningen, hade riktigt kul men turneringen kunde gått bättre. Hamnade vi ett rätt bra bord, självförtroendet på top och korten helt på min sida =)
Hade AK 4 ggr på första bordet och vann varje gång, slog ut 2 pers 2 av gångerna bl.a Gdaily (Ola), skönt att få bort honom, han kändes farlig.
Blindstrukturen var riktigt brant och även om jag var en av dom som hade mest vid bordet och hade avarage så var jag ändå shortstack, avarage låg på mellan 5 och 10 bb från ca 3-4 perioden.
Startstacken var på 4k och jag jobbade mig ganska snabbt upp till 10 k. Sen förlorade jag en ganska stor pott på en misslyckad bluff som jag fick lägga på floppen.
Gick vidare till dag 2 med 9,2K. Blindarna var då på 500/1000, bara att försöka hitta en hand och dubbla, hade det fortsatt med kortsnittet från dag 1 hade det inte varit några problem, men sån tur kan man ju inte ha =)
Ställer några ggr med skräphänder och lyckas få blindarna. Fick tyvärr syn en gång när jag hade 93 av J9 den blev svår att vinna men jag täckte honom fast jag blev ännu mer shortstack, 5 bb kvar och jag ställer typ varannan hand. Jobbar upp mig igen till det jag torskat.
Sen fick jag äntligen dubbla mig, det kom en ny kille till vårt bord och det första han gjorde var att gå all in, handen efter gör han det igen men då kan jag inte lägga min 99, han visar upp KQs och första kortet jag ser på floppen är en 9a, blir överlycklig tills jag ser resten av floppen som ger honom ett stegdrag, det kommer inte och mitt set fick stå, skönt.
Uppe till 22k när blindarna var på 1500/3000, sb och bb går förbi mig och jag hade 17 k kvar, får AQ på knappen ställer in men sb hittade KK och inget A till mig.
Ute på 42:a plats av 303 spelare och 36 betalade. Har sovit 5 timmar totalt på 35 timmar så jag är helt slut, ska lägga mig och kolla lite på prison break sen sova.
Stort Grattis till Hefo (Helena Forsell) som vann turneringen. Och ett ännu större Grattis till HeySandra! Psss *viskar* hon har en Heybulle i ugnen.

Natti!

Tillökning....

Jepp Heyhoneys ska få tillökning om ca 6 månader tillkommer Heybaby, hihi resten låter jag vara osagt.
Ni får gissa er fram, men det är INTE jag som e på tjocken.
Grattis tjejen!

Tröttis...

Idag har vi varit lite överallt känns det som. Var i skärholmen och shoppade, sen hos Moni & Jonas och födelsedagsfikade och sen hos svärmor för jordens brakmiddag som vanligt =)
Barnen stannade hos farmor eftersom  Sacha & Jag åker på pokerkryssning imorgon, ska bli kul.
Nu ska jag läsa lite sen sova.
Natti

Läste nåt kul...

HJÄLP!!
10 män och en kvinna hängde i ett rep från en räddningshelikopter.
Någon var tvungen att släppa taget från repet, annars så skulle det gå sönder och då skulle alla dö!
Det fanns inga frivilliga!
Till slut höll kvinnan ett rörande tal, där hon talade om för männen att hon skulle kunna ge upp sitt liv för att rädda de andras......
........ och alla männen klappade händerna!

LOL

Sacha 36 år!!!

Nadja har sett fram emot den här dagen och planerat väl.
Vi vaknade av 2 sjungande tjejer som kom med frukost och paket till pappa.
Nadja gjorde allt själv och det bästa hon kunde hitta var detta tjusiga julpapper ;)
Sååå söta.
Om några timmar ska vi till svärmor och fira lite.
GRATTIS bucko!